Roliga tidningar

Jag måste medge att jag sitter en hel del just nu och tittar på artiklar från Sköna Hem. Måste säga att detta är en riktigt bra sajt, som jag nyss (fast inte tänkt på tidigare) faktisk kom på att det är en tidning.

Det är konstigt det där med tidningar, en del tidningsredaktioner delar med sig av väldigt mycket på deras online upplaga. Medan andra inte delar med sig av något. SvD är typiskt en sådan sida att hittar man en intressant länk till från ex Aftonbladet, så kommer man till en reklamannons för SvD om att köpa abonnemang. Just nu prenumerar jag på flera tidningar. Bland annat Styleby, Amelia och Veckans Affärer.

Tidningen Styleby

Jag vet inte riktigt varför jag prenumererar på denna tidning. Jag har en testperiod på fem nummer och jag bläddrar igenom den på 10 minuter MAX. Det är inte en tidning för mig. Den är fylld av modereportage och bilder från catwalk i exklusiva märken. Jag tror att ja under ett ögonblick när jag beställde denna prenumeration lockades av gåvorna man fick på köpet och har dessvärre blandat ihop den med någon annan tidning. Det är ungefär som att läsa en tidning med tråkiga reportage (brist på innehåll) och bara en massa reklam.

Tidningen Amelia

Ja, Amelia blir faktiskt bara bättre och bättre. Jag tycker väl att tidningen är intressant till 50% av innehållet. Men det finns en del roliga reportage, tävlingar och inspiration. Jag gillar även bonshop som är kopplad till dig som prenumerant. Kan tänka mig att fortsätta vara prenumerant på Amelia.

veckans_affarerTidningen Veckans Affärer

Jag fick mest dåligt samvete när jag köpte en helårsprenumeration på denna tidning. Det är ju inte världens billigaste heller, dessutom blev jag lurad av försäljaren under samtalet när de ringde upp mig som gammal prenumerant.

Jag tittar dagligen på va.se och älskar deras artiklar. Men tidningen är ganska stel och tråkig. Jag skulle hellre se att jag bara hade tillgång till den på nätet, vilket man ändå har gratis, som tidigare sagt.. här delar de med sig av massor.

Men ja, jag ser det som en supporter grej att köpa tidningen då man läser den dagligen på nätet. Det klart man vill gynna redaktionen.

 

Vilka tidningar prenumererar ni på?

 

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.