Spå dig själv

Som ni sett så har jag under några tillfällen skrivit om medium och spådom. Jag är ytterst nyfiken på det mediala. Även om jag också tycker det är skrämmande. Idag diskuterade vi på jobbet om man kunde ge bort en upplevelse där man blev spådd som present. Jag är lite skeptiskt. Framförallt om upplevelsen ska ske på plats, till exempel vid en möhippa. Där man nästan tvingar personen att bli spådd inför andra och på en gång. Det kan vara känsligt det där. Det kanske tas som en kul grej men beroende på vad som kommer upp, så kan det ju vara något som sätter spår och ger funderingar livet ut. Samtidigt som det (i alla fall hos mig) alltid grundar sig på – kan hen veta eller inte?

Idag var jag inne på Spålive.se och läste om vilka tjänster de erbjuder från olika personer. Så intressant. Fastnade så för drömtydning. Haft några så otroligt konstiga drömmar det sista som verkligen har satt huvudvärk på mig på morgonen. Jag tror att medium och sierskor säkert kan hjälpa många människor med funderingar om livet, framtiden och dåtiden. Det är ett sätt att finna sig själv, finna sin tillvaro och sin framtida inriktning. Spålive.se känns som en väldigt seriös förmedling, med kort på medarbetare, där alla genomgått arbetsprover. Vågar du spå dig själv?

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.