This means war

20121022-103803.jpg

Filmen This means war, handlar om två agenter som bestämmer sig att vilja satsa på kärleken. Så en dag publicerar Tuck en annons på ett dejtningssida.

Lauren deppar för ett gammalt ex som är nyförlovad. Så hennes kompis hjälper henne att lägga ut en helgalen profil till försiktiga Lauren.

Tuck nappar på Laurens profil och de bestämmer sig för dejt. De träffas och allt känns bra. Lauren blir kär. Ett stenkast därifrån befinner sig Tucks kollega FDR och spanar in tjejer i en videobutik. Lauren kommer dit efter dejten och blir uppläxad av FDR. Kärlek börjar alltid med bråk och Lauren börjar tro att hon blivit kär i två killar.

Ovetande om att de båda killarna känner varandra samt att de jagar en kriminell så pågår dejtandet av de båda.

Betyg L L L 3/5

Tyvärr tycker jag att den slutar för sött. Jag hade gärna sett att hon valt den trygga seriösa killen, inte en som ljuger. Filmen är rolig, snabb och söt. Skådespelarna gör ett fint jobb och jag kan gärna se den igen. Filmtjej med tjejerna nästa!

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.