Tidningen Plaza – inspiration från de tre små björnarnas hem

stolarJag har hittat en ny favorittidning nämligen Plaza. Det är så när man är gravid att intresset svänger en aning. Dels är jag av naturliga skäl mer intresserad av artiklar om barn men också mer intresserad av artiklar om hem och hushåll då vi letar hus. Artiklar om mode är alltid intressant men inte lika kul när man känner sig stor som ett hus.

I senaste numret såg jag i alla fall en bild av vardagsrummet i skandinavisk design, det numera vitmålade bordet och stolarna. Vitt är ju som många vet en otroligt bra färg, som gör att möblerna smälter in bättre i ett för övrigt vitt rum och gör att rummet ser mer rymligare ut och fräscht.

Hur som helst så tycker jag det är intressant med valet av stolar på bilden i Plaza tidningen. De hade nämligen inhandlat varsin till familjen, som ergonomiskt passar varje person. En hit!
Ja min kusin hade liknande system av koppar kommer jag ihåg – alla köpte den de gillade. Men tillbaka till stolen.. vi köper ju olika mjukheter på sängmadrassen (ja men det syns ju inte hävdar kanske du) nä det klart. Men är det inte meningen att vi ska sitta bra? guldlock_liten

Det skulle kunna bli lite som den engelska folksagan Guldlock och de tre björnarna.  Stor och hård stol till pappa, mjuk och mellan stol till mamma och en liten supermjuk stol till bebis.

Jag har faktiskt hittat en sida som bara handlar om stolar och visar ett stort utbud av allt från gungstolar, pallar till klassiska pinnstolar. Vilken är din favorit?

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.